fridasomsyr

midsommar

Publicerad 2014-06-21 08:42:37 i Allmänt,

Årets midsommar blev sill o potatis, jordgubbstårta, krocket och en massa mat på kvällen. Avslutades med slötittande på youtube eller fotboll, beroende på vilket läger man tillhörde. Helt perfekt. Ingen hets eller krav att stressa iväg någonstans. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spontanhäng

Publicerad 2014-06-18 15:49:00 i Allmänt, hemma hos oss,

Bland det bästa som finns är ju när det bjuds på fint väder och ens vänner kommer över på lite spontanbesök. inga krav eller beslut, bara lite häng och det blir som det blir.
 
Hoppas på mycket sånt i sommar!
 
 
 
 
 
 
 

Studentbal

Publicerad 2014-06-18 08:57:00 i Allmänt,

Förra veckan var vi på studentbal och några dagar senare på studentfirande för fina Evelina som nu är klar med gymnasiet! Som jag var avundsjuk på henne när hon skulle börja på Sundsta och hänga i mina gamla korridorer. Teater förvisso, men bild ligger ju i samma trappuppgång. De tre åren jag hade där med mina kära klass var en så himla bra tid, och jag hoppas och tror att Evelina har haft det lika bra! 
Och lika avundsjuk var jag nu när hon fick ta studenten! Hade gärna gjort om det igen...
 
 
 
 

Sista mammadagen...

Publicerad 2014-06-17 22:43:06 i Allmänt,

Igår hade jag min sista föräldradag. Och idag började jag jobba igen. Blandade känslor inför att det här året hemma med Gustav är över samtidigt som det är skönt att gå tillbaka till jobbet och den "riktiga" vardagen och mina arbetskamrater! Som jag har saknat dem!
 
Så igår gjorde vi en riktig föräldraledigdag. Jag, Gustav, Malin och Liv drog först till Rud på öppna förskolan. Där hängde vi en stund tillsammans med några andra goa ungar. 
Sen blev det stan, lunch och lite shopping innan promenad hem. Avslutade med jordgubbar i gräsmattan. 
 
Och idag ringde väckarklockan här hemma för första gången på ett år. Helt galet så snabbt det har gått! 
 
Lite bilder från museéparken igår...
 
 
 
 
 
Nu blir det sova innan mera jobb imorgon. 
 

Finaste citronerna

Publicerad 2014-06-10 19:50:33 i Allmänt,

Ikväll har vi varit och kollat på Evelinas bal. Eller ja, utanför i alla fall. Får bli några bilder när jag väl fått ihop kamera och dator... 
Nu sover lillskurken och storskurken är och spelar frisbeegolf, jag sitter ute i det fantastiska vädret och njuter av kvällen. Ska snart lägga mig på knä i gräsmattan och bespruta buskarna med såpvatten. Lusattack deluxe ska elimineras!
 
Men just nu sitter jag här i kvällsvärmen med ett glas cola med citron. Riktigt gott, de finaste citronerna har dock Gustav på sig. 
Finaste bodyn från Lindex. Har pyjamasen också... 
 
 
 

Sommardag!

Publicerad 2014-06-09 21:30:23 i Allmänt, Gullungen!,

En sån dag vi har haft! Helt fantastiskt väder! Mys och slapp hemma på förmiddagen och en tur till stan på eftermiddagen. 

Och en liten utforskningsrunda i gröngräset på hemvägen


En vecka

Publicerad 2014-06-06 23:23:01 i Allmänt, Gullungen!,

Nu har vi varit hemma i Karlstad lite över en vecka. Och det känns som vi precis kom hem. Började med "svenhippa" för Emil och sen har veckan bara rullat på med vaccination för Gustav, förberedelser inför bakluckeloppis på söndag, uppackning, häng med Malin o Liv och nationaldagsfirande. Plus allt annat vardagligt. 

Så nu ska vi väl ändå vara något sånär i fas med allt...

En barncykelsadel har det blivit också. Så Gustav tog premiärturen in till stan idag när vi skulle fira nationaldagen! 




Om

Min profilbild

FridaSomSyr

Bor i Karlstad med man och liten son. När jag inte jobbar på "det där stora möbelvaruhuset" så hänger jag på universitetet och pluggar till miljövetare. Det här är min blogg.En blogg om lite smått och gott. Mest om det jag syr.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela