fridasomsyr

Earth hour!

Publicerad 2012-03-31 19:47:09 i Bakat & lagat,

Förbereder för kvällens miljöinsats! Kanske inte gör så stor skillnad att man släcker en timme, men förhoppningsvis blir några till medvetna om varför vi gör det!

Fredagskväll...

Publicerad 2012-03-31 19:08:26 i Bakat & lagat,

Provade ett nytt recept igår. Pasta med zucchini, rödlök o ostsås. Tog kanske en kvart o göra och fick omdömet
"smakar som på restaurang ju"
Så det får jag ta som godkänt.

Zzzz.....

Publicerad 2012-03-29 06:21:49 i Allmänt,

Sitter och halvsover över en kopp te vid köksön. 14 minuter kvar sen måste jag sitta på cykeln på väg till jobbet. Tredje tidiga morgonen i rad nu, inte min grej.
Men två riktigt härliga jobbdagar framför mig, idag har jag fått lite specialuppdrag och ska leka lite inredare (ja, eller det finns redan en plan om hur jag ska göra, men kul i alla fall...) och imorgon ska vi bara dunderköra på avdelningen! Pepp pepp!
Sen väntar ledig helg som ska spenderas utan sambo.
Så då ska jag bara vara hemma och pyssla och skrota runt i mysbyxor. Ambitionen är i alla fall att våra placeringskort ska bli klara och att få inbjudningskorten till en postlåda innan nästa vecka är slut...
Jaha... 10 minuter kvar, sen måste jag sitta på cykeln...
/Frida

fixa och dona

Publicerad 2012-03-18 18:46:19 i Pysslat och sytt,

Firar min 25:e födelsedag med att fixa och dona hemma. Bara vara hemma och pyssla lite. Precis som jag önskade mig. Har också fått jättefina presenter! Tack och bock till alla!
Nya gardiner, som jag sydde om lite, och kuddfodral av ett gammalt tyg som jag tidigare hade i en skärmvägg blev det idag.
Nu sitter jag och väntar på en nybakad äppelpaj och trevliga grannar att dela den med!
/Frida

Om

Min profilbild

FridaSomSyr

Bor i Karlstad med man och liten son. När jag inte jobbar på "det där stora möbelvaruhuset" så hänger jag på universitetet och pluggar till miljövetare. Det här är min blogg.En blogg om lite smått och gott. Mest om det jag syr.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela