fridasomsyr

undrar...

Publicerad 2014-10-30 12:22:09 i Allmänt,

Hittade lite bilder från vårt bröllop... 
Förundrad över att vi faktiskt fick ihop det hela när brudföljet såg ut så här precis innan bröllopet... 
 
 
 
 
 

"Höstlov"

Publicerad 2014-10-29 20:04:47 i Allmänt,

När andra tar höstlov tar vi en av våra mest intensiva veckor på hela hösten. Plugg, jobb,uppsatsskrivande, möten av alla dess slag och hosta och förkylning på det. 
Men idag tog jag och Gustav en paus från "höstlovet" och drog på riktig höstlovsaktivitet. Mariebergsskogen med Elina, Svante och lille Viggo!
 
 
 
 
 
I likadana overaller och randiga mössor sprang de omkring åt alla håll utom dit vi skulle gå, kul hade de i alla fall. Tråkigast hade nog Viggo som fick spendera eftermiddagen i vagnen... 
 
Och jag kan ju inte hoppa över att berätta att idag sov skurken till 8.33!! Vi var båda vakna innan honom och fick till och med ringa förskolan o säga att vi skulle komma sent... Jättekonstigt! Har inte behövt ställa klockan sen Gustav föddes, men det kanske är dags att börja?... Hoppas kan man ju i alla fall...
 

"Bra service-dagen"

Publicerad 2014-10-17 20:43:54 i Allmänt,

Bra service #1
Hela förmiddagen spenderades på jobbet med utbildning med skönaste sälj-gänget. Bra sälj och service var på schemat.
 
Bra service #2
Köpte en overall till Gustav för ett tag sen. Jättepraktisk med avtagbart foder, så så har vi kört hittills. Men nu blev det så kallt att jag satte i fodret idag och upptäckte att förutom att hällorna man har under skorna har blivit slitna så hade det gått sönder ett fäste där man sätter fast fodret. 
En polarn-overall är ju inte gratis precis, så jag o skrutten drog dit. 
De skickade overallen till skomakaren som fixade overallen på en halvtimme! Jättebra service! Och nya hällor att ha under skorna kunde man tydligen hämta gratis när som helst!
 
Vi hängde i museéparken i väntan på overallen
 
 
Bra service #3
Köpte nappar till Gustav för några veckor sen. Ganska snart så snart gick en av dem sönder. 
Så jag mailade Esska som var märket. idag damp det ett paket med fem nya nappar! 
 
 
Bra service! Bra dag! o helg med personalfest på det! 

höstlek

Publicerad 2014-10-08 20:29:00 i Allmänt, Gullungen!, hemma hos oss,

Nu verkar bloggverktyget funka igen! Idag har vi hängt ute i höstvädret. Men eftersom det var sånt tråkigt höstväder med regn och blåst. Så blir det bilder från första oktober istället. Då var det den bra sortens höstväder... 
 
 
 
Och promenad med Liv hann vi med också!
 
 

Om

Min profilbild

FridaSomSyr

Bor i Karlstad med man och liten son. När jag inte jobbar på "det där stora möbelvaruhuset" så hänger jag på universitetet och pluggar till miljövetare. Det här är min blogg.En blogg om lite smått och gott. Mest om det jag syr.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela