fridasomsyr

Snygghatten

Publicerad 2013-10-27 22:02:25 i Allmänt, Gullungen!,

Skrutten fick en ny hatt på gårdagens ikeabesök. Den blev succé vid pyjamasmyset igår kväll. Trevlig tur med grannarna blev det, Gustav åkte sele på Emil som fick bebismysa och jag fick gå utan 8 extrakilo hängandes på mig... 
Idag blev fika med en annan Emil och Isabelle, sen tog vi en välbehövlig powernap på eftermiddan. Nu blir det snart sängen innan ny vecka väntar! 

Snyggburken!

Publicerad 2013-10-26 09:41:36 i Allmänt, hemma hos oss,

En ny snyggburk fick följa med hem igår  från museébesöket. 

Väl hemma upptäckte jag att den hade exakt samma turkosa färg som Älmhult-brickan! 

Två av sju!

Publicerad 2013-10-25 22:27:37 i Allmänt, Gullungen!,

Två av mina sju syskonbarn! 


Dessa ungar kan man ju längta ihjäl sig efter! Inte nog med att de är så fina mot varandra så är de urgulliga mot sin kusin Gustav också! 

Fredagkväll, Simon är ute, Gustav sover och jag degar framför Idol och vilar lite efter en heldag på stan och museét. 
Gustav och kompisen Eivin på museét tidigare idag! 


Rädda barnens skog!!

Publicerad 2013-10-17 11:56:36 i Allmänt,

Där jag växte upp fanns en jättefin skog alldeles bredvid. Där lekte vi i stort sett varje dag, jag gick till skolan genom den skogen, vi byggde kojor under granarna och borgar i snön. Sen kom kommunen och gjorde kalhygge av större delen av det område som vi lekte i.
 
I närheten av området vi bor i nu finns en jättefin skog, där jag har tänkt att gå med Gustav när han blir större och visa honom på allt som finns där. 
Nu vill man dra ett järnvägsspår rakt genom skogen för att man ska spara 10 minuter med Göteborgståget... 
 
Varje gång man påverkar en skog så påverkar man ekosystem, ekosystem som vi människor vet så lite om, ingen kan veta att man inte påverkar andra områden negativt. Man skadar hem för djuren, och därmed också djuren. 
 
I Falun där min vän bor vill de bygga bostäder i Barnens skog. En skog där barnen har gått för att lära sig om naturen i många många år. 
Snälla hjälp henne att samla in så många namn som möjligt på namninsamling så att barnen kan få en chans att ha sin skog kvar! 

Sjukling

Publicerad 2013-10-01 15:46:35 i Allmänt, Gullungen!,

Här är vi hemma o hänger... Skrutten är skruttig... Så vi kör mys med täcket o nallen i soffan. Annars sover vi... Så här mycket har han inte sovit sen han var nyfödd... Inte mamman heller... 

Hoppas på att han är bättre imorgon, då har vi både mamma-bebis-yoga och häng med Sandra på schemat! 

Om

Min profilbild

FridaSomSyr

Bor i Karlstad med man och liten son. När jag inte jobbar på "det där stora möbelvaruhuset" så hänger jag på universitetet och pluggar till miljövetare. Det här är min blogg.En blogg om lite smått och gott. Mest om det jag syr.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela